ilona-in-tanzania.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Oma Jesien
reactie op: verhaal Thuis

Mooi om te lezen dat jullie reis op een goede manier is ofgerond . Het was heel fijn om je dinsdagmorgen weer in de ogen te zien en weer samen te zijn.Nu maar de draad op nemen en in ons kikkerlandje verder gaan met heel veel ervaringen Succes met alles wat op jullie weg komt dit geld natuurlijk ook voor Debby .Lieve groet en tot ziens .Oma

Mariska
reactie op: verhaal Thuis

Ilona & Debby, fijn dat jullie een mooie tijd hebben gehad. We hebben met veel plezier het blog gevolgd.

Annie en Wim Sleiderink
reactie op: verhaal Thuis

Ilona en Debby Wij zijn ook blij dat jullie weer gezond thuis zijn gekomen. We kunnen ons heel goed indenken dat jullie blij zijn dat jullie wiegje in Westenholte heeft gestaan.
Ilona en Debby we hopen dat jullie je draai weer gauw zullen vinden .
Bedankt dat we mee mochten genieten van jullie belevenissen

Bettie

hoi Ilona en Debby,
wat een enerverende tijd hebben jullie achter je liggen.
Geniet nog lekker van de laatste dagen en alvast een goede terugreis gewenst.
Lieve groet en tot binnenkort.

Annie en Wim Sleiderink

Weer een ervaring rijker in Marrakech. Het is wel een mooie plaats vooral de markt vonden wij toen geweldig zo bont en kleurrijk. We wensen jullie nog een paar mooie dagen en een zeer goede terug reis.
Groetjes van uit Westenholte en natuurlijk welkom in het koude Zwolle

Margarethe

Wauw wat heb jij veel meegemaakt Ilona, bijzonder hoor! Geniet van je laatste weekje vakantie.

Danielle

Jullie vermaken je prima daar zo te lezen...zaterdag alweer de terugreis!! De tijd is om gevlogen zeg...geniet nog lekker de laatste daagjes daar.

Jolanda
reactie op: verhaal Zanzibar

Het lijkt mij een ontzettende overgang van al het primitieve naar weer een stuk luxe en eigen vrije tijd. Heel veel plezier nog.

Oma Jesien
reactie op: verhaal Zanzibar

Heel fijn om weer verder met jullie op reis te gaan. Geniet verder van alles wat jullie nog tegen komen. Vanmiddag ben ik even bij Hans zijn huis langs gereden om te zien hoe hij 50 jaar is geworden. De foto s zullen jullie ook wel te zien krijgen.Heel veel groeten en alle goeds en tot het volgende verhaal.Oma Jesien

Hettie leijten
reactie op: verhaal Zanzibar

Dames wat een mooi afscheid van Tanzania wat hebben jullie het geld goed besteed

Geniet van jullie vakantie die is zeer verdiend

Annie en Wim Sleiderink
reactie op: verhaal Zanzibar

Bedankt voor het prachtige verhaal We hebben er van genoten. We genieten echt met jullie mee .geniet maar lekker zolang het kan.
groetjes

Oma Hoekstra

Lieve Ilona en Debby Het was een heel mooi begin van André s verjaardag om jullie te horen zingen samen met de kinderen heel mooi om te horen.Ik wens jullie nu een heel fijne vakantie toe en op jullie in laten werken wat jullie voor de mensen vanTanzania hebben kunnen doen.Lieve groeten oma Jesien

Jesien Hoekstra

Lieve Ilona en Debby Om afscheid te nemen van de kinderen en ze achter te laten in omstandigheden waar jullie het moeilijk mee hebben zal niet gemakkelijk zijn. Bedenk wel dat jullie veel voor de kinderen en bewoners hebben kunnen doen.Van je ouders goede verhalen gehoord. Probeer nu te genieten van de wel verdiende vakantie op ZanzibarLieve. Groeten oma Jesien

Danielle

Hoi Meis, geniet nog even de laatste dagen....zal wel gek zijn straks afscheid te moeten nemen van al die mensen daar! Super tof wat jullie hebben gedaan. En straks lekker uitrusten op Zanzibar😊!

Evelyn

Hoi Ilona,
Nog heel veel plezier de laatste dagen en heerlijk op Zanzibar nog even terugkijken op een mooie periode. Geniet er van! Groetjes ook van Fynn.
PS Kian noemt Fynn nog steeds Nona hoor 😉

Annie en Wim Sleiderink

Wat leuk de verrassing voor je ouders Ilona.
We hebben gezien dat ze gebruind terug zijn gekomen. We wensen jullie nog heel mooie dagen samen .
We denken toch wel geregeld aan jullie onze buurmeisjes
Groeten Wim en Annie

Joop en Anja

Lieve Ilona,
We vonden het heel mooi om jullie zinvolle en geweldige werk te volgen!!
Respect voor wat jullie allemaal gedaan hebben, succes met de afronding en geniet dan lekker van jullie welverdiende vakantie!!
Hartelijke groetjes, Joop en Anja.

Eveline

Geniet nog even van de laatste dagen daar, is vast een hele mooie en bijzondere tijd geweest! En veel plezier nog met vakantie vieren 🌞😎 Groetjes en een dikke knuffel van Cas!

Tonny en Clemens Sweere

Wat leuk voor je ouders en voor jou dat je elkaar weer hebt ontmoet in dat verre land .
Jullie genieten natuurlijk weer allemaal met volle teugen. Maak er nog maar een paar gezellige dagen van want je ouders zijn zo weer naar huis en jij hebt nog even om van je vrijwilligerswerk te genieten.
Heel veel groetjes ook aan je ouders

Jesien hoekstra

Heel fijn om je zondag weer even te zien .Het was een gezellige familie bijeenkomst . Maar veel afmeldingen. We hebben wel lekker gegeten ieder had z,n best gedaan en dan is het goed. Ik wens jullie nu het op afronden aan komt heel veel succes met alles wat jullie hebben kunnen doen in deze weken best moeilijk maar jullie hebben veel kunnen doen in de afgelopen periode. Lieve Ilona en Debby in gedachten blijf ik met jullie verbonden . Heel veel lieve groeten Oma Jesien

Margot

Hallo Ilona!

Na mijn reis in Tanzania ben ik wat gaan zoeken op internet en hoe toevallig(!) kom ik jouw verhaal tegen. Zelf heb ik met twee andere meiden vrijwilligerswerk gedaan in dit ziekenhuis. We hebben het meisje met de brandwond aan haar been zien binnen komen en hebben haar voor een maand behandeld (6nov - 2december) en hebben we de materialen voor haar verzorgt. Wij hebben anderen vrijwilligers gevraagd om dit voort te zetten na ons vertrek. Toch zijn we erg benieuwd hoe het met haar gaat/ging!

Bettie

Hoi Ilona en de rest,
Weer een boeiend verslag van jullie ervaringen! Leuk om te lezen. En de foto's zijn iedere keer weer prachtig! Geniet met elkaar van elkaar en zeker ook van jullie afrondingen in het project.
lieve groet, Bettie

Jesien Hoekstra

Lieve Ilona en Debby Wat fijn om nu samen te genieten Van Anja zag ik vanmorgen op haar telefoon prachtige beelden van het schooltje met André en MarieLouisse geweldig om te zien
Wat eendrachtig plan om aan de mensen in de buurt het geld te besteden in deze vorm. Voor André enMarielouisse nog een prettig verblijf en een goede thuisreis. Voorjullie vind ik het heel fijn dat er zo'n lieve Mama in jullie buurt is. Wil je dat tegen haar zeggen.Verder alle goeds toegewenst.Ik zie al weer uit naar de volgende berichten. Lieve groeten oma Jesien
q

Annie en Wim Sleiderink

Wat fijn Ilona dat je ouders er zijn en Debby vind dat vast ook wel fijn weer bekenden te zien.
Wij vinden het ook fijn dat het goed gaat met jullie allen. Geniet nog maar lekker van de komende tijd.
Allemaal de hartelijke groeten

Annie en Wim Sleiderink
reactie op: verhaal Weeshuis

Mooi verslag hoe ze daar met jonge baby's omgaan jullie doen wel liefdevol werk .
Wat erg dat ze meer aandacht hebben voor hun telefoon dan voor die kleine hummeltjes.
groeten uit Westenholte

Gerard & Siety

Dag Ilona,
Wij wensen jou en Debby het allerbeste voor dit nieuwe jaar en verder zou ik zeggen zet hem op en als ik het goed heb begrepen zijn je ouders nu onderweg of ze zijn er al. Siety en ik hebben grote plannen en zijn al een heel eind met de uitvoering maar misschien weet je het al en anders hoor je het nog wel van je ouders. Nogmaals veel liefs en van ons en doe ook de groetjes aan Debby

HENK VAESSEN

Lieve Ilona en Vriendin,
Wel fijn om zoveel bezoek uit Nederland te krijgen zo rond de feestdagen. Ik herinner me van ons verblijf in Uganda ( van 1967 - 1970 ; ja, ja, we worden oud!) dat we in Kampala op een snikhete oudejaars avond met een paar andere Nederlandse vrienden oliebollen aan het bakken waren en dat er toch zoiets als een gevoel van heimwee opkwam! Dat kunnen jullie dus mooi delen met je bezoek.
We hebben je mooie kaart ontvangen (zebra's en in Zwolle afgestempeld!) en wensen jou ook het allerbeste in het nieuwe jaar . En doe de groeten aan je ouders , die , als de familie tam-tam nog goed werkt , momenteel bij jullie op bezoek zijn.

Hartelijke groeten , Liesbeth en Henk.

malaika

Hey meiden leuke belevenissen daar, wat goed om te lezen ( en te horen) dat jullie deze mensen
met wat rijst en bloem zo gelukkig maken. Jullie zijn echte malaika's ben trots op jullie.
Geniet van de komende dagen/weken en maak er nog een leuke tijd van ja mooi

Bettie

De beste wensen voor 2018!

Ellen van Dorsser

Djambo lieve Ilona, voor jou ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Je begint al goed in zo'n mooi land. Ik geniet van je leuk geschreven verhalen en ben blij voor je dat je zo geniet. Fijn ook dat je broer en je vrienden er zijn en je ouders binnenkort komen, zodat je ze deelgenoot kunt maken van de bijzondere dingen die je daar ziet en beleefd. GENIET!!!! Hartelijke groet.

Hettie en Addy wi

Wij wensen jullie een super mooi jaar toe deze is in ieder geval al bijzonder begonnen.
Nog veelplezier en geniet ook van de komst van je ouders
Groetjes

Kevin, Lieke, Lia, Elle - team VW

Weer een mooie verhaal :) Super dat jullie de olifanten nu ook van wat dichterbij hebben kunnen zien. Jullie ook nog de beste wensen!

Marie-Louise

Wij ook niet, tot heel gauw.

Annie en Wim Sleiderink

Het is een genoegen om het verhaal te lezen wat jullie allemaal beleven
O ja Ilona en Debby ook de allerbeste wensen voor 2018.En geniet van jullie bezoek.
groeten van ons.

Jesien hoekstra

Lieve Ilona en Debby Samen met jullie gasten wens ik jullie een heel fijn kerstfeest en nog een paar gezellige dagen met Christian en Chantal Pascal en Rick Een heel goed idee om kerstpakketten te geven aan de mensen in jullie omgeving. Nog fijne dagen voor jullie gasten en voor hen een goede thuisreis en voor jullie een prettige voortzetting snik kijk uit naar het volgende bericht .Liefs. Oma

Tonny en Clemens Sweere

Het is bij jullie daar alleen maar genieten geloven wij. Het is je van harte gegund Ilona.
Wij wensen jou en je broer, Cristiaan, en vriendin een heel fijne kerst en een gelukkig en liefdevol nieuwjaar.

Bettie

Ook voor jullie hele fijne feestdagen en geniet!

Marie-Louise

Wat goed dat jullie dit hebben gedaan en wat zijn we ontzettend trots op jullie.
Fijne kerstdagen, geniet van elkaars gezelschap in deze bijzondere omgeving.

Koos, Gerrie en Wilco

Hoi Ilona, eindelijk je berichtjes gelezen. Heel leuk. Wat bijzonder om in Tanzania kerst te vieren. Maar het omzien naar de ander is niet anders.
We wensen je een heel fijn kerstfeest samen met Debby, Christian, Chantal, Rick en Pascal en natuurlijk met de kinderen.

Evelyn Pijlman

Goed bezig Ilona!!
Hele fijne feestdagen gewenst! 🎄

Joop en Anj

Lieve Ilona,
Wat een indrukwekkend verhaal, wat doen jullie mooi en goed werk.
Wat een contrast met de karren vol kerstboodschappen hier in Nederland.
We wensen jullie samen hele fijne dagen toe en de groetjes voor iedereen.
🎄 🎄🎅🏻🎅🏻
Joop en Anja

Hettie en Addy

Wat mooi dat jullie dit gedaan hebben
Wij wensen jullie en fantastische kerst toe

Cynthia

Wat fijn dat jullie iets hebben kunnen doen! Gelukkig hebben ze nu weer lekker wat te eten en helemaal tijdens de feestdagen! Geniet lekker samen van de kerst!! En tot snel!! Xxx

Jos
reactie op: verhaal Bezoek

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een mooi uiteinde.

Annie en Wim Sleiderink
reactie op: verhaal Bezoek

Prachtig verhaal.
Was Debby ook in het hotel blijven slapen of werkt zij ergens anders.
Wij wensen jullie met zijn allen fijne kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Groetjes van ons uit mistige Westenholte

Bettie
reactie op: verhaal Bezoek

Gezellig om Chris en je vrienden te zijn en ze te laten delen in wat jullie doen.
Hele fijne feestdagen met z'n allen en een lieve groet!

Annie en Wim Sleiderink

Zo kunnen we lezen hoe goed of het in ons land is. We hebben niets te klagen het is hier toch wel allemaal goed geregeld. We wensen jullie mooie dagen met jullie bezoek Ilona en Debby Geniet er van
groetjes

Cynthia

Wat ontzettend leuk dat jullie ook deze kant hebben gezien. Wat boffen wij toch dat wij in nederland wonen met goeie hygiene.. wat goeie verzorging al niet kan betekenen bijv bij de genezing van wonden!! Leuk iloon!! Ik kijk uit naar het volgende verhaal, en ga lekker genieten met je broer en de rest!! Liefs

Jelske

Wat bijzonder om dit zo te lezen over het ziekenhuis zeg! Mooi dat jullie dit met eigen ogen hebben mogen zien :-)
Geniet van de komst van Christian, Chantal, Pascal en Rick!
Liefs Jelske

Loes

Mooi verhaal om te lezen zag er helemaal beelden bij. Erg bizar hoe anders het daar is zeg.

Annie en Wim Sleiderink

Wat goed van jullie om het geld ook nog in het land te besteden .Groeten uit het besneeuwde Zwolle

andre

hartstikke goed idee
wat zullen de kinderen daar blij mee zijn
groeten vvanuit een koud en nat Nederland

Danielle

Wat super.
Daar zullen ze heel blij mee zijn!
Misschien is een groeps spel voor de school nog leuk zodat de kinderen samen kunnen spelen. Of sportmateriaal (ballen...ofzoiets).

Marie-Louise Flier

Wat mooi dat jullie ze zoveel nieuwe dingen kunnen leren en wat leuk om al die blije gezichtjes te zien met hun knutselwerkje. Goed werk meiden.

Annie en Wim Sleiderink

Toch mooi wat jullie doen.de kinderen worden er vast vrolijk van. Hoe zou het met het bruidje gaan die niet zo vrolijk keek maar dat horen we niet.
Het is een hele belevenis voor jullie Fijne week wensen wij jullie Ilona en Debby Groetjes uit het koude Westenholte

Els van Dam

Hallo Ilona, war leuk om al je verhalen te lezen en wat hebben jullie al veel gedaan en gezien.
Het zijn inderdaad enorme verschillen met wat we in Nederland gewend zijn. Maar het lijkt me ook dat je daardoor Nederland meer gaat waarderen.
En wat een ontzettend mooie ervaring is het voor jullie om dit te kunnen dien en te ervaren dat je de kinderen daar met toch relatief simpele dingen zo enorm blij kunt maken.
Geniet ervan.
Groetjes en liefs van Els van Dam

Joey
reactie op: verhaal Safari

Wat een gave safari hebben jullie meegemaakt zeg, heel bijzonder! Zo te horen en te zien heb je het helemaal naar je zin daar en dat pakken ze nooit meer van je af! Veel plezier met wat nog komen gaat en ik blijf je volgen!

Marie-Louise
reactie op: verhaal Safari

Wat geweldig, de mooie natuur met al die dieren, we kijken er naar uit om het ook mee te maken.

Annie en Wim Sleiderink

Bedankt voor het mooie verslag We hopen dat jullie nu wel iets kunnen kopen zonder pas .Maar dat zal wel lukken dat is wel fijn dat jullie met zijn tweeën zijn.
Groeten en geniet

Jesien Hoekstra

Lieve Ilona en Debby Wat fijn om met jullie op reis te zijn. Prachtig op safari .Wat zien jullie veel en beleven mooie maar ook veel heftige omstandigheden.Vaak hartverscheurend zoals kindermishandeling. Fijn dat jullie een goed thuis hebben en natuurlijk elkaar.Ik wens jullie samen verder nog een heel goede tijd toe en op5december neem je maar een chocoladeletter dan mogen jullie wel een beetje Nederlands zijn.Dan al weer uitzien naarChristian Chantal en de andere vrienden .Het zullen vast fijne dagen worden.Ik ben heel blij dat ik de berichten zelf kan lezen en opzoeken Somsheb ik nog wel hulpnodig

HENK VAESSEN

lIEVE Ilona,

Wat een verschillen met Westenholte1( en Castricum).
Il hen inmiddels al twee mailtjes van je oma gehad; dus je ontwikkelingswerk in Nederland is al goed gelukt ; nu het Tanziaanse onderwijs nog even!
Hartelijke groeten , ook van Liesbeth

Jelske

Wat een verschillen! Heel leuk dat je dit allemaal opschrijft, echt super dat we het zo kunnen lezen!
Gelukkig is het met je pinpas binnenkort opgelost, erg fijn!
Geniet er weer van :-) Liefs Jelske

Daniëlle

Jeetje wat een verschil inderdaad. Bijzonder, maar ook heftig om te zien! Zegt wel weer hoe goed wij het hier hebben😊!
Wat balen van je pas....maar gelukkig komt er een nieuwe aan.
Kijk uit naar je volgende avontuur!

Aartje Woltjer

mooie ervaringen Ilona, die je voor altijd mee zult nemen in je herinnering. Van Oma !! kreeg ik je blog-adres door. ik ga je volgen en op afstand meegenieten/meeleven met jullie. leer je Swahili? of is Engels de voertaal?
Lieve groet Aartje

clemens en tonny

we kijken uit naar je verhalen;interessant en leuk om te lezen.wat een andere wereld,geniet maar met volle teugengroetjes en veel succes. tonny en clemens.

Malaika

Wat mooi dat de kinderen jullie spellen leuk vinden, ze zijn net zo fanatiek als jullie haha.
Heerlijk om ff te poedelen bij Lake Natron. We genieten mee met jullie verhalen en foto's.

Annie en Wim Sleiderink

Wat een belevenis dat zullen jullie nooit vergeten Geniet van alles
groeten uit Westenholte

Eefje

Leuk verhaal! Herkenbaar ;)

Malou

Wat gaaf om te lezen allemaal. Wereld op z’n kop. Fijn dat je dit kunt en wilt doen voor een ander. Je maakt de wereld een stukje mooier!
Geniet van de mooie natuur om je heen.

Je wordt hier gemist door de kids :)

Liefs uit Zwolle

Annie en Wim Sleiderink

Fijne dagen met de excursie
Ilona en Debby

Annie en Wim Sleiderink

Wat een verhalen Was hier ook maar gekomen voor een hangertje hadden we vast gekocht of kan het nog. Voor € 5,-Mag ook zonder hangertje we geven je moeder Ilona wel € 5,-
Die zweepslagen is toch ook vreselijk.
We hebben een nicht die in Ghana ook vrijwilligerswerk doet die blog houden we ook bij .
Koud douchen en met de hand wassen doen ze daar ook.
Jullie adres kreeg ik van de moeder van Debbie.Geniet van jullie werk groeten van Wim en Annie

Jesien Hoekstra

Lieve Ilona en Debby. Heel fijn om op deze manier met jullie mee te genieten vanjullie belevenissen Wat fijn dat je succes hebt met de zelf gemaakte spullen Heel veel lieve groeten Oma. Jesien

Evelyn

Hoi Ilona, leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken en ervaren in een ‘andere’ wereld! Mooi dat jullie de kindjes daar helpen. Veel plezier en een knuffel van Fynn

Marie-Louise

Wat een andere wereld.
Veel plezier met de excursie.

Madelon

Leuk om te lezen& zien ! :D

Anja Leferink

Wat leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen!
Geweldig wat jullie daar allemaal doen! Veel plezier en succes!
Liefs, Joop & Anja

Loes

Jullie hebben al echt je plekje gevonden daar. Leuk hoor, langzaam leer je de kinderen kennen. Mooi om te zien dat je de kinderen nog wat bij brengt.
Geniet ervan samen.
En heel veel plezier zaterdag, ik ben onwijs benieuwd hoe je het vond. We horen van je.
XX

Gerwin

Leuk om te lezen welke ervaringen jullie daar allemaal meemaken en opdoen! Zo te horen gaan jullie je daar prima redden, ondanks de primitieve wereld. Veel plezier! Geniet ervan! En mooi dat jullie daar de kindertjes mogen helpen!
Dikke knuffel! Toedels!

Hallo Dames

De berichten lezen heerlijk mee. Vooral de werkelijkheid blijven beschrijven, erg interessant.
Die zweepslagen😳en dat nog in deze tijd. Zou dat niet een mooi project zijn😉Alle verandering komt langzaam.

Geniet dames👋 Jolanda

Gerard

Hallo Ilona ik ben blij om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen en dat je de eerste indrukken heb weergegeven in je verhaal. Ik neem aan dat er nog velen zullen volgen en hoop dat jullie een beetje je draai kunnen vinden in deze "andere wereld" lieve groetjes van mij en van Siety en in gedachte van Ria en we zullen jullie zeker volgen

Eveline

Leuk om te lezen! Bijzondere en leerzame ervaring hoor. Hele fijne tijd en veel plezier met de uitstapjes! En een dikke knuffel van Cas ;-)

Loes

Wat een andere wereld iloon ,indrukwekkend.
Knap dat jullie dit doen. Heel veel succes en ik zal je volgende blog zeker lezen.
Is echt de moeite waard.

Xx

Marthijs

Leuk om te lezen wat jullie doen daar.
Kan alleen maar zeggen veel respect dat jullie dat doen.
Veel succes met wat jullie doen en veel plezier

Jelske

Erg fijn om te lezen waar jullie mee bezig zijn! Ik weet zeker dat jullie je met de volle 100% inzetten om hier een waardevolle reis van te maken, en als ik het zo lees dan is dat het ook zeker!
Heel veel succes met alles & geniet! Liefs :-)

omaJesien

Fijn om te lezen en te zien dat jullie goed zijn aangekomen Heel veel succes met alles wat op jullie weg komt.Lieve groeten Oma Jesien

Yvonne

Leuk ilona!!
Ik ga jullie volgen, super om te lezen
Gr yvonne (collega van je moeder)

Bettie

Fijn om al wat van jullie te lezen. Geniet van alles!

Malaika

Een spannend,leuk en een verrassend begin!
Mooi dat jullie je draai een beetje beginnen te vinden.
Alvast veel plezier met de komende tripjes.
Dikke knuffel van ons

Bert en Marjan

Hallo Ilona, wat hebben jullie in korte tijd al veel indrukken opgedaan. We wensen je, samen met Debby, een hele mooie tijd Tanzania. Geniet van al het mooie dat je meemaakt. Heel veel plezier met de kinderen die al jullie extra aandacht nodig hebben.
Liefs en groetjes van ons, en we zijn benieuwd naar al jullie belevenissen.

Marie-Louise

Wat een ervaringen en heftig al die armoede. Fijn dat je iets voor ze kunt doen. Succes en groetjes.

Jos

Goed om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen, geniet van de excursies en de temperatuur. Veel succes en groetjes. We blijven jullie volgen.😎

Bettie

hoi Ilona,
ik wens je een hele fijne tijd in Tanzania en daarna. Geniet van alles wat je tegen gaat komen.
ik lees de komende tijd graag mee! Succes met de laatste regeldingen en geniet nog ff van thuis.

Evelyn

Heel veel succes en vooral plezier gewenst in Tanzania! Tot in maart en tot die tijd lezen we graag mee. Knuffel van Fynn,Roy, Evelyn & Steyn

Johan

Ilona, Een goede reis en heel veel plezier gewenst in Tanzania. We zien je na de winter terug. Keep up the good work.

Ellen van Dorsser

Ik ga je volgen! Ben benieuwd naar je belevenissen. Was zelf in januari dit jaar nog in o.a. Arusha. Geniet van je mooie werk daar.

Roy en Gerdienke

Wat leuk. Wij zullen je zeker blijven volgen. Heel veel succes en geniet van deze spannende en mooie tijd.

Kelly

Ha Ilona,

Wat tof dat je dit gaat doen,
veel succes en geniet ervan!

Loes

Schatje, we, Bobbi en ik gaan je heel erg missen.
Ik weet zeker dat je een super tijd gaat beleven daar.
Heel veel plezier en geniet !
Leuk dat je een blog gaat bij houden, wel up to date blijven he met je blog.
Dikke kus

Jos

Ik wens jullie heel veel succes en geniet ook vooral van die tijd. Prachtig en mooi initiatief wat jullie daar doen.
Ik blijf dit volgen😁

Marie-Louise

Bijna is het zover, na een lange voorbereiding, kunnen jullie eindelijk weg. Leuk dat we je kunnen volgen op deze blog. Maar eerst nog lekker een week bij elkaar zijn.